Mot, håp, tålmodighet

Mot, håp, tålmodighet - Torhild Holthe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torhild Holthe
DIMENSJON
8,7 MB
FILNAVN
Mot, håp, tålmodighet.pdf
ISBN
7200547792285

BESKRIVELSE

Denne prosjektrapporten er resultatet av studien om yngre personer med demens og bruk, nytte og betydning av å få et teknisk hjelpemiddel. Studien var et delprosjekt under Demensplan 2015 (2009-2011).Tittelen på prosjektrapporten, Mot - håp - tålmodighet, ble avklart under analysearbeidet. Deltakerne som samtykket til å være med i prosjektet, sa seg villige til å gå en vei sammen med prosjektmedarbeiderne, og delta i en dialog om bruk, nytte og betydning av et hjelpemiddel. De ville være med i prosjektet for å få sine behov og sin situasjon vurdert.

Deltakerne som samtykket til å være med i prosjektet, sa seg villige til å gå en vei sammen med prosjektmedarbeiderne, og delta i en dialog om bruk, nytte og betydning av et hjelpemiddel. Denne prosjektrapporten er resultatet av studien om yngre personer med demens og bruk, nytte og betydning av å få et teknisk hjelpemiddel. Studien var et delprosjekt under Demensplan 2015 (2009-2011).

Troens tålmodighet: Sist, men ikke minst handler det om tålmodigheten med seg selv. Man må holde sin egen utålmodighet i tømme og lære å beherske seg selv.

RELATERTE BØKER