Lev mer med mindfulness

Lev mer med mindfulness - Lisbeth Pettersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Pettersen
DIMENSJON
8,11 MB
FILNAVN
Lev mer med mindfulness.pdf
ISBN
2975093501676

BESKRIVELSE

Ikke gå glipp av gode opplevelser fordi du stadig har fokus på hva du skal gjøre i morgen eller bekymrer deg for alt mulig. Du kan faktisk endre kurs og bli oppmerksom og nærværende i øyeblikket. Mindfulness er et sett av teknikker som lærer deg å bremse ned, stoppe opp og få rikere opplevelser. Teknikkene kan blant annet hjelpe deg til å få bedre selvfølelse, oppleve mer glede, bli mer kreativ, få et mer harmonisk kjærlighetsliv, mestre vanskelige følelser, angst, stress og sykdom. I denne personlige boken forteller Lisbeth Pettersen fra sitt eget liv og deler egne opplevelser og erfaringer med sykdom, dødsfall, samlivsbrudd og en karriere med opp- og nedturer. Hun viser konkret hvordan mindfulness kan brukes i ulike situasjoner og hvordan teknikkene har hjulpet henne til å bli både tryggere og mer nærværende i eget liv.

Mindfulness er et sett av teknikker som lærer deg å bremse ned, stoppe opp og få rikere opplevelser. Kjøp Lev mer med mindfulness fra Bokklubber Er du her? Eller er du der tankene dine er? Månedsbladet Taras kjente og populære spaltist Lisbeth Pettersen viser deg veien til mindfulness - kunsten å være tilstede i øyeblikket. Med bakgrunn i sin egen erfaring med alvorlig sykdom, samlivsbrudd og en yrkeskarriere med opp- og nedturer, deler hun teknikkene hun selv har benyttet for å bli ... Vår pris 119,-.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet | 9788272015762 Lev mer med mindfulness. Med årene er jeg blitt mer takknemlig overfor kroppen og alt den gjør for meg.

RELATERTE BØKER