Katakombens hemmelighet

Katakombens hemmelighet - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Katakombens hemmelighet.pdf
ISBN
9017489623637

BESKRIVELSE

14 år gamle Robert blir med moren til Roma for å utforske en katakombe - en gammel gravplass. En kveld tar han seg ned i katakomben. Alene. Tror han. I hundrevis av år har munkene i Domini Canes-ordenen lett etter Den hellige stjerne. Endelig er de på sporet. Jakten fører dem til Norge - og til Robert. "Katakombens hemmelighet" er en intens spenningsroman for ungdom om livets - og dødens - største gåter.

Vaskeseddelen oppsummerer fortellingen slik: - En romersk katakombe - En magisk amulett - En religiøs profeti - En mystisk munkeorden - En gutt - En gåte - En hemmelighet. Reklamefilm for boka finner du her! - Katakombens hemmelighet - Skatten fra Miklagard - Mumiens mysterium.

Tom Egeland Skatten fra Miklagard . 119,-På lager.

RELATERTE BØKER