Sommerfuglfangeren

Sommerfuglfangeren - Yvonne Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yvonne Andersen
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Sommerfuglfangeren.pdf
ISBN
5516101740877

BESKRIVELSE

Silja følte det som blodet frøs til is i hele kroppen. At presten sto foran henne med foldede hender og et sorgfylt uttrykk i det magre ansiktet, kunne bare bety én ting. Det var bare når noen var død at presten kom på uventet besøk. Varme tårer rant i striper nedover kinnene. Akkurat nå skulle hun gjort hva som helst for at moren kunne ha levd. Silja snufset og tørket tårene etter hvert som de kom. Men du slapp i det minste å se at din datter valgte feil og rotet det til. Nå må jeg ta straffen og konsekvensene. Sorgen hugg tak i hjertet hennes.

Det var bare når noen var død at presten kom på uventet besøk. Tyske Fritz Dörries var sommerfuglfangeren som levde et eventyrliv i Sibir ingen kan kopiere i dag. Tyske Fritz Dörries var sommerfuglfangeren som levde et eventyrliv i Sibir ingen kan kopiere i dag. Line Tiller .

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202572693 Sommerfuglfangeren (Årringer #37) ebok. 101,-Silja følte det som blodet frøs til is i hele kroppen.

RELATERTE BØKER