Sannheten som forandret seg

Sannheten som forandret seg - Magne Augestad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Augestad
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Sannheten som forandret seg.pdf
ISBN
4617945288674

BESKRIVELSE

Dette er en uvanlig historie fra krigens dager. Den gang Norge ble okkupert og hærtatt av mennesker som hevdet og tenkte annerledes enn hva de fleste gjør i dag. Eller bruker vi bare andre ord og uttrykk på noen av de samme, gamle tankene? Med andre bokstaver, men fra det samme, gamle alfabetet? Boka er basert på virkelige hendelse - som noen og enhver kan kjenne seg igjen i. Men den er også en skildring av hverdagslivet under krigen. Det som ikke i samme grad, er skildret av historikerne. Slike hendelser som kunne hende nesten for hvem som helst og hvor som helst. Både hos enkeltmennesker og rundt omkring i familiene - over alt rundt oss. Forfatteren lar en liten gutt være hovedperson i fortellingen. Derfor blir alt rundt ham oppdaget og vurdert med barnets øyne. En liten gutt som ikke kjenner annen virkelighet enn den som eksisterte rundt han - gjennom de fem krigsårene. Det uvirkelige blir på en måte barnets eneste og sanne hverdag. Men etter hvert som krigens detaljer blir til måneder og år, vokser guttesinnet videre og vekk fra de mest barnlige konklusjoner. Samtidig får gutten innblikk i episoder som kan skade barnesinnet.

Den gang Norge ble okkupert og hærtatt av mennesker som hevdet og tenkte annerledes enn hva de fleste gjør i dag. Eller bruker vi bare andre ord og uttrykk på noen av de samme, gamle tankene? Sannheten om cøliaki: Hvordan mat har endret seg de de siste tiårene.

... Var besatt av å finne den fulle sannheten - miljøvernerne og journalisten.

RELATERTE BØKER