Martyrbrigadene

Martyrbrigadene - Frida Nome | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Nome
DIMENSJON
11,56 MB
FILNAVN
Martyrbrigadene.pdf
ISBN
7216587289209

BESKRIVELSE

Selvmordsbomberne står i sentrum for den voldelige konflikten i Midtøsten. Hvem er de? Og hvorfor er denne aksjonsformen tatt i bruk i kampen for en palestinsk stat? Frida Nome - religionshistoriker og tidligere observatør og tolk i Hebron - tar leseren med til martyrenes verden og selvmordsbombens palestinske historie. Vi opplever blant annet minuttene før og etter en selvmordsaksjon i Jerusalem og besøker bomberens familie. Her er fedre og mødre som minnes sine døde sønner, og vi deltar i martyrbegravelser og festivaler til ære for de døde. Nome har gjennom de siste ti årene bygget opp et bredt kontaktnett i Palestina. Gjennom portretter, samtaler, møter og ved sin egen tilstedeværelse, gir hun boken et levende innblikk i bakgrunnen for volden mot det sivile israelske samfunnet, og en bredere forståelse av situasjonen i det krigsherjede området.Les utdrag fra boken

Hvem er de? Og hvorfor er denne aksjonsformen tatt i bruk i kampen for en palestinsk stat? Frida Nome - religionshistoriker og tidligere observatør og tolk i Hebron - tar leseren med til martyrenes verden og selvmordsbombens palestinske historie. Vi opplever blant annet minuttene før og etter en selvmordsaksjon i ... Palestinas historie omfatter historiske hendelser i Palestina-området, inkludert Vestbredden og Gazastripen og til dels i sørlige Levant, for det meste med fokus på nyere tids hendelser..

Det er all grunn til å tro at Sharons mål er å svekke Hamas betydelig før israelske soldater trekkes ut av Gazastripen, og at angrepet mot Rantissi ikke nødvendigvis har å gjøre med selvmordsangrepet noen timer ... Al-Aqsa Martyrbrigadene hevder de har kidnappet nok en israeler, men israelsk politi avviser påstandene som bløff. Fredag truet allikevel israelerne å bryte avtalen om å ligge lavt etter at en soldat ble drept og fire andre skadd nord på Vestbredden i en skuddveksling med antatte al-Aqsa Martyrbrigadene. Kjøp Langs smuglerruta fra Bokklubber I Langs smuglerruta møter vi mennesker som forlater sine hjemland på grunn av forfølgelse og krig, eller fordi de søker bedre livsvilkår. Frida Nome har skrevet en bok om deres reise til Vesten, der menneskesmugling ofte er eneste mulighet. Martyrbrigadene.

RELATERTE BØKER