Økonomisk kriminalitet i ledelsen

Økonomisk kriminalitet i ledelsen - Petter Gottschalk | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter Gottschalk
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Økonomisk kriminalitet i ledelsen.pdf
ISBN
5445044819565

BESKRIVELSE

Denne boken handler om personer i lederposisjoner som misbruker den tillit andre har vist dem. Motivet er økonomisk vinning, og dette misbruket kaller vi hvitsnippkriminalitet. Mange maktpersoner lager egne regler som fører til glidende overganger mellom det lovlige og det straffbare. De straffbare handlingene rører ved store økonomiske verdier og kan være en trussel mot vesentlige samfunnsinteresser. Forfatteren legger vekt på teoretiske forklaringer og empiriske undersøkelser om økonomisk kriminalitet i ledelsen. Gottschalk belyser hvitsnippkriminalitet med ledelsesteorier, markedsteorier, atferdsteorier og lederstiler. Empiriske undersøkelser handler om statistisk analyse av hvitsnippdømte samt to spørreundersøkelser i store norske virksomheter.

Motivet er økonomisk vinning, og dette misbruket kaller vi hvitsnippkriminalitet. Mange maktpersoner lager egne ... Økonomisk kriminalitet er profittmotivert, lovstridige handlinger som begås innenfor en lovlig virksomhet, av en kriminell virksomhet eller i regi av kriminelle individer.

Mange maktpersoner lager egne ... Økonomisk kriminalitet er profittmotivert, lovstridige handlinger som begås innenfor en lovlig virksomhet, av en kriminell virksomhet eller i regi av kriminelle individer. Alvorlig økonomisk kriminalitet er gjerne koblet til organisert kriminalitet, og kurset gir derfor innsikt i kriminelle organisasjoner nasjonalt og globalt. Kjøp 'Økonomisk kriminalitet i ledelsen' av Petter Gottschalk fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER