Karsten og Petras trøstebok

Karsten og Petras trøstebok - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
6,96 MB
FILNAVN
Karsten og Petras trøstebok.pdf
ISBN
1139509564591

BESKRIVELSE

Bøkene om Karsten og Petra er blant de mest populære barnebøkene for 3-6 år. Om vennskap og lek. Karsten og Petra viser hvordan man lager papirhatter, korthus, vennskapsbånd og mye annet. Alle trenger trøst av og til. For eksempel hvis du ikke har noen å leke med, eller du er syk - ja, kanskje du må ligge i sengen til og med? Da er det fint med en trøstebok.De første bøkene om Karsten og Petra kom i 1992. Det er blitt en hel bokserie om de to barnehagebarna. Mange barn kjenner Karsten og Petra, også på grunn av filmene som er laget om dem og kosedyrene deres.

Karsten og Petra viser hvordan man lager papirhatter, korthus, vennskapsbånd og mye annet. Alle trenger trøst av og til. Disse temaene og mange andre som barna opplever i sin egen hverdag gjør at Karsten og Petra-bøkene hjelpe foreldre med å forklare hvorfor ting skjer og gjør dem litt tryggere på skumle ting.

Tor Åge Bringsværd Vinter og jul med Karsten og Petra. Pris 179,-Lyd-CD.

RELATERTE BØKER