Jesus, mystikeren

Jesus, mystikeren - Helmut Jaschke | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helmut Jaschke
DIMENSJON
4,34 MB
FILNAVN
Jesus, mystikeren.pdf
ISBN
9301918190423

BESKRIVELSE

Denne boken kan være en hjelp til konsekvent å forstå Jesus ut fra hans mystiske erfaring. Denne erfaringen har sitt grunnlag i den jødiske tradisjon, og bør være en enkel nøkkel til forståelse for den kristne trospraksis.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Den norske Kristus-mystikeren Edin Løvås, født i 1920, regnes for å være den protestantiske retreatbevegelsens far i Norge. Forkynneren og forfatteren Edin Løvås har levd et langt liv i kontemplasjon og Jesus-meditasjon, og ble en av mine mange veivisere til Den katolske kirke. Den hellige cisterciensiske mystikeren Lutgardis av Tongeren (av Aywières) (1182-1246) hadde visjoner av Jesu hellige Hjerte.

Nåden fra Jesu hjerte løser sjelen fra tilknytningen til det skapte slik at den kan forenes med Gud: "Kristus er vår bror, og han åpner armene sine vidt. Når det gjelder de historiske kilder for mystikeren Jesus, så vil jeg komme tilbake til det i et senere innlegg. Der vil jeg også argumentere for hva jeg mener det innebærer å være hans etterfølger.

RELATERTE BØKER