Voksenpedagogikk; modul 1

Voksenpedagogikk; modul 1 - Halvor Nordskog, Odd Popperud | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvor Nordskog, Odd Popperud
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Voksenpedagogikk; modul 1.pdf
ISBN
7669490870505

BESKRIVELSE

Voksenpedagogikk er et multimediebasert kursopplegg i fire moduler med læremidler tilrettelagt for kursledere, opplæringsansvarlige i bedrifter, lærere, instruktører og andre som arbeider med kompetanseutvikling og opplæring for voksne. Med arbeidsoppgaver, ordbok, referanser og stikkordregister.

Registrering og Pålogging (training portal) Førstegangsregistrering og pålogging til obligatorisk sikkerhetsopplæring Modul 1 Undervisningen fra modul 1 danner grunnlag for videre undervisning i modul 2. Læringsmål og læringsutbyttebeskrivelse.

Det er ikke mulig å ta dette emnet som privatist. Studenter må ha plass på undervisningen for å kunne ta eksamen. Religionsdialog.

RELATERTE BØKER