Sørgenetter

Sørgenetter - Torill Thorup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
11,53 MB
FILNAVN
Sørgenetter.pdf
ISBN
4592860331407

BESKRIVELSE

Mye takket være Esters vennlighet begynner Dina å finne seg til rette på Brandsæther, men så oppdager hun at noen har rotet i sakene hennes.Et skudd bryter nattestillheten på storgården. En av kvinnene blir truffet og alvorlig såret. Snart viser det seg at mannen som skjøt, hadde nøkkel til å låse seg inn. Hvem har gitt ham den? Mistanken faller på Trygve, gårdsforvalteren som alltid er blitt regnet som lojal.- Det finnes to nøkler til hoveddøren. Det burde jeg vite, svarte Trygve fortvilet, - for jeg har egenhendig smidd dem. Jeg ville gjøre det selv. Nettopp for å forvisse meg om at det kun ble to. - Jeg hører du sier det, innvendte lensmannen ergerlig, - men det behøver ikke bety at du snakker sant. Kanskje du smidde flere?

[Arvesølv] Forfatter: Torill Thorup Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2011 Lengde: 5 t.

Read reviews from world's largest community for readers. Søkeresultater for Arvesølv - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet vestfold. Sorgens nätter (Innbundet) av forfatter Torill Thorup.

RELATERTE BØKER