Sofus begynner på hundeskole

Sofus begynner på hundeskole - Lin Hallberg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lin Hallberg
DIMENSJON
8,83 MB
FILNAVN
Sofus begynner på hundeskole.pdf
ISBN
9684308508060

BESKRIVELSE

Den lille valpen Sofus forsvinner, og Lo og Levi hjelper til med å lete. Jenta som eier Sofus er veldig lei seg: Hun tror ikke hun får beholde Sofus siden valpen er så vilter. Heldigvis vet Tiger Andersson hvordan man trener opp valper ... «...enkle lese-selv-bøker som veksler mellom fortelling og dyrestell. Det kan fort bli noen sjuåringers favorittbøker» @bokmorten på Instagram om de to første bøkene i Tiger Anderssons dyreskole Dette er den fjerde boka i Tiger Anderssons dyreskole - vår fine lettlestserie om Lo, Levi og naboen Tiger Andersson. Tiger jobber som keramiker og tar hånd om syke og bortkomne dyr. Lin Hallberg kan kunsten å fortelle om dyr for barn! I den nye serien hennes blir søskenparet Lo og Levi kjent med mange ulike dyr - noen tamme og noen ville. Alle beskrives med glimt i øyet og en god porsjon humor!

Mine e-boker Finn din butikk Norli Kundeklubb Det finnes ingen anmeldelser for denne boken. Klikk her for bli den første til å gi din mening for bli den første til å gi din mening Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.

Kaninunger! Men Tiger kan ikke beholde dem. Lo og Levi får en idé.

RELATERTE BØKER