Lærdom som lidenskap

Lærdom som lidenskap - Rune Slagstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Slagstad
DIMENSJON
12,7 MB
FILNAVN
Lærdom som lidenskap.pdf
ISBN
8112268816567

BESKRIVELSE

Rune Slagstad har gjennom en årrekke vært en av Norges ledende intellektuelle forfattere. Lærdom som lidenskap dokumenterer hans brede orientering med markante bidrag fra ulike fagfelt som idéhistorie, jus, teologi, samfunnsvitenskap og historie. Her er også portretter av personer som har vært viktige i hans liv, så som Jens Chr. Hauge («Motet til å ta det store ansvar»), Asbjørn Aarnes («Volda-Paris t/r»), Marianne Gullestad («Opposisjonsantropologen») og Francis Sejersted («Høire-sosialisten»). Rune Slagstad har vært professor i ulike disipliner ved Universitetet i Oslo og Høyskolen i Oslo og Akershus og er nå tilknyttet Institutt for samfunnsforskning (Oslo).

BT sender Branns Malmö-test direkte Lærdom som lidenskap. Fagbokforlaget.

Her er også portretter av personer som har vært ... Lærdom som lidenskap dokumenterer hans brede orientering med markante bidrag fra ulike fagfelt som idéhistorie, jus, teologi, samfunnsvitenskap og historie. Les mer.

RELATERTE BØKER