Voksenpedagogikk

Voksenpedagogikk - Geir Halland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Halland
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Voksenpedagogikk.pdf
ISBN
3417789587261

BESKRIVELSE

VoksenpedagogikkModul 2 . planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringVOKSENPEDAGOGIKK er et multimediebasert kursopplegg i fire moduler med læremidler tilrettelagt for kursledere, opplæringsansvarlige i bedrifter, lærere, instruktører og andre som arbeider med kompetanseutvikling og opplæring av voksne.ModulerModul 1: Sentrale emner i voksenpedagogikkModul 2: Planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringModul 3: Observasjon, veiledning og kommunikasjonModul 4: IKT som pedagogisk hjelpemiddel og IKT i fjernundervisningTil hver modul er det utviklet et studiehefte og en video. I tillegg er det utviklet et kurslederhefte med rammeplan. Kurslederheftet gir også råd om hvordan videoer og studiehefter kan brukes i kurssammenheng, men de er også egnet for selvstudium.Kurset blir tilbudt gjennom NKI Fjernundervisningen, både nettbasert og som tradisjonell fjernundervisning.Kursarrangører (bedrifter, a-etat, fylkeskommuner/kommuner, studieforbund og andre) som ønsker å bruke læremidlene i sine tilbud, står fritt til å gjøre det. Kursopplegget er i utgangspunktet ikke kompetansegivende, men det er tilrettelagt slik at høgskoler og universiteter lett kan tilpasse det til et 10-vekttallsstudium.VOKSENPEDAGOGIKK er utviklet av Norsk Fjernundervisning, fra 1. januar 2001 en del av VOX . Voksenopplæringsinstituttet underlagt KUF. Læremidlene er utviklet i samarbeid med representanter fra Nord-Trøndelag fylkeskommune, Høgskolen i Telemark, Fylkesarbeidskontoret i Vestfold, Statens ressurs- og voksenopplæringssenter, Arbeidernes opplysningsforbund, en representant for bedriftsintern opplæring, NKI Forlaget, NKI Fjernundervisning of videoprodusenten Norsk Interaktiv.

Dette er et kurs for deg som til daglig underviser voksne, men som trenger litt faglig påfyll i forhold til underviserrollen, og hvilke aspekter som omhandler rollen som voksenunderviser. Kurs i voksenpedagogikk Stadig flere voksne deltar i opplærings- og kompetansehevingstiltak og dette gjør at voksenlæreren må ha et bevisst forhold til hva som skiller læring hos voksne og barn. Dette er et kurs for deg som til daglig underviser voksne, men som trenger litt faglig påfyll i forhold til underviserrollen, og hvilke aspekter som omhandler rollen som voksenunderviser. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til voksenpedagogikk.

VoksenpedagogikkModul 2 . planlegging, gjennomføring og vurdering av opplæringVOKSENPEDAGOGIKK er et multimediebasert ... Tromsø med masterstudium i voksenpedagogikk Universitetet i Tromsø har startet landets første masterstudium i voksenpedagogikk.

RELATERTE BØKER