Tyfon

Tyfon - Charles Cumming | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charles Cumming
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Tyfon.pdf
ISBN
9409749493632

BESKRIVELSE

En ung manns fremtid står på spill, i kritikerrost britisk spionroman. En bok om storpolitikk, kjærlighet og terror.Hong Kong, 1997. Bare noen få måneder med britisk styre gjenstår før kineserne tar over. Stemningen er anspent. Og i den klaustrofobiske atmosfæren av usikkerhet og frykt er det mange som kjemper om makt og innflytelse.Joe Lennox er en ung britisk MI6-spion som nøler med å fortelle kjæresten sannheten om hva han jobber med. I bakgrunnen lurer Miles Coolidge, en kynisk CIA-agent, hvis mål er å nedlegge så mange kvinner som mulig. Da en kineser svømmer over fra fastlandet og påstår at han kjenner til hemmeligheter han bare vil dele med den britiske guvernøren, ser Joe en mulighet for å gjøre karriere. Men i løpet av natten blir mannen, som er en fremstående universitetsprofessor, bortført av Joes overordnede, i forståelse med CIA. Professoren later til å sitte med nøkkelen til en uhyggelig plan som kan få katastrofale følger for Kina i det 21. århundre.Tyfon er en fengslende thriller om storpolitikk, kjærlighet og terror. Men det er også en bok om menneskelige relasjoner -- om to høyst forskjellige menn, begge spioner, og kvinnen mellom dem.Charles Cumming (f. i Skottland 1971) er utdannet ved Eton og University of Edinburgh. Tyfon fikk strålende mottakelse av britisk presse da den utkom i 2008, og sto på lista over årets topp 10-thrillere i The Times.

Japan stålsetter seg før tyfonen Hagibis er ventet å treffe land lørdag. VM-kamper i rugby er avlyst, formel-1-kvalifisering utsatt og over 1.100 fly innstilt. Tyfon var inom grekisk mytologi en av de grekiska gudarnas värsta fiender..

I forbindelse med en reise til Kina spør Victoria Aaberg hvordan det er med tyfoner der. Hei Victoria, og takk for spørsmålet! Orkan (hurricane) og tyfon (typhoon, taifun) er det samme: sykloner med vindstyrke på 32,5 meter i sekundet eller mer.

RELATERTE BØKER