Mellom oss sagt

Mellom oss sagt - Marit Eikemo | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Eikemo
DIMENSJON
9,55 MB
FILNAVN
Mellom oss sagt.pdf
ISBN
3478447717245

BESKRIVELSE

"Eikemo skriver morsomt og med satirisk brodd om identitet, intimitet og vennskap i det moderne samfunnet." Maya Troberg Djuve, Dagbladet "En imponerende sikker debut ... ikke hverdagskost med en underholdende pageturner av en debutroman, som samtidig har så mye klokt å si om en virkelighet nær oss." Ane Farsethås, Dagens Næringsliv "Eikemo har eit klokt blikk for slike både tidstypiske og eksistensielle dilemma." Gro Byrkjeland, Bergens Tidende "Smart og underholdende samtidig. Yummi!" Knut Hoem, NRK

Med nittitalet som nært bakteppe handlar romanen om strevet med å finne seg ein plass i dagens Noreg. Til toppen TV-serieanmeldelse «Mellom oss»: Slik lever vi nå.

Men det skal vise seg å vere alt anna enn enkelt, sjølv for ei kvinne som er langt over tretti. Mellom oss sagt er ei vittig og skarp, tragisk og sår skildring av vennskap og einsemd, om suget etter å høyre til - og om den klaustrofobiske fellesskapen. Med nittitalet som nært bakteppe handlar romanen om strevet med å finne seg ein plass i dagens Noreg. Mellom oss sagt er 15 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 9 konsonanter.

RELATERTE BØKER