Hudø

Hudø - Aasmund Brynildsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasmund Brynildsen
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Hudø.pdf
ISBN
6502184879734

BESKRIVELSE

Etter 40 år utgis Aasmund Brynildsens erindringsbok HUDØ - Bilder fra en barndom på nytt. En lysende og til tider magisk barndom, og en vakker avskjed med den gamle tid og kystkultur som i dag må regnes som tapt og nesten glemt. Da livet gikk mot slutten ble det maktpåliggende for ham å gjenoppleve og skrive ned de sterke inntrykkene fra tidlige barneår da han bodde hod mormoren Kristine på Hui. Gjennom henne fikk Brynildsen et avgjørende innblikk inn i bøkenes og troens verden. En nydelig bok, gjennomillustrert av den kjente tegneren og grafikeren Hans Gerhard Sørensen.

Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Knut Røe. Hør utdrag Om en liten gutts oppvekst i et ... Trond Myhre Hudø fra Hansnes, Karlsøy.

Karlsøy kommunes offisielle side på Facebook Vi besøker Oslo kommunes ferieparadis på Hudø. Reg: John Andreassen. Byggmester Tony H.

RELATERTE BØKER