Blodsbånd

Blodsbånd - Renate Josefsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Renate Josefsen
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Blodsbånd.pdf
ISBN
7686445683128

BESKRIVELSE

Stina, Bjørn og lille Ola er i ferd med å bli en harmonisk familie gjennom den varme sommeren. Drømmen om å komme seg vekk fra verket er fortsatt levende - og nesten innen rekkevidde. Men da Bjørn uventet blir hentet av fogden, raser verdenen sammen for Stina. Det var noe ved stemmen som svarte Bal. Noe som tvang Stina til å vende seg om og løfte blikket. Det kjentes som en evighet før hun fattet det øynene hennes så. Hjertet var nær ved å stanse i brystet da blikket fanget han som reiste seg for å møte farens løftede glass.

september 5, 2019 september 5, 2019 Helene Aspergerinformator. Det er noe med oss selvskadere, noe som knytter oss sammen.

Denne miniserien er mer en thriller enn en krimserie, men fin for deg som ser etter noe nytt og veldig spennende. Når en baby forsvinner fra en kystby forandres foreldrenes liv for alltid, og morens mentale sammenbrudd blir nøye observert av mediene. Blodsbånd (Heftet) av forfatter Frid Ingulstad.

RELATERTE BØKER