Svik

Svik - Trude Teige | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Svik.pdf
ISBN
2749114173235

BESKRIVELSE

En idyllisk bygd på Sunnmøre blir åsted for drap.Liket av en eldre mann blir funnet i en båt som driver på fjorden. Mannen viser seg å være en tysk turistsom har feriert i bygda i mange år.Kajsa Coren er tilbake i Losvika på Sunnmørskysten, der hun bodde som barn. Hun arbeider med en bokom kvinnene under andre verdenskrig og kommer over en historie om en tyskerjente som sporløstforsvant fra bygda i 1942. Kajsa oppdager etter hvert flere ukjente historier og mørke hemmeligheter frabåde nær og fjern fortid. Er det hennes undersøkelser som fører til at det skjer et nytt drap?"Svik" er en kriminalroman som handler om hvordan gamle løgner og fortielser hjemsøker nåtiden og fåruhyggelige konsekvenser.

Essensen i svik er tillitsbrudd. Den som blir sviktet, vil ofte være opptatt av to grunnleggende spørsmål til den som sviker: Hey Velkommen til min kanal.

He also owns the Club Havana, a nightclub in Oslo frequented by the industrial elite of occupied Norway, Officers of the Wehrmacht and opportunistic hustlers of both sexes. Svikt og svik — Gjennomgang av saker hvor barn har vært utsatt for vold, seksuelle overgrep og omsorgssvikt Utredning fra et utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 13. november 2015 Avgitt til Barne- og likestillingsdepartementet 22.

RELATERTE BØKER