Salto 1

Salto 1 - Siw Monica Fjeld, Astrid Granly, Linn T. Sunne | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siw Monica Fjeld, Astrid Granly, Linn T. Sunne
DIMENSJON
12,26 MB
FILNAVN
Salto 1.pdf
ISBN
9315152918421

BESKRIVELSE

Konkrete og varierte oppgaver til hver bokstav.Arbeidsboka gir elevene trening i åforme bokstaverkjenner igjen bokstaverlytte ut lyder i ordskrive bokstaver, ord og setningerfølge instruksjonervurdere eget arbeidI denne boka møte elevene tekster med store bokstaver i starten av setninger og i egennavn, ellers er det små bokstaver..

Bruk den på gresset eller en annen slett overflate, legg gjerne en type duk/presenning under om nødvendig. Pass på å fjerne småstein og kvister som kan være skarpe under matten.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris SaLTo er samarbeidsmodellen til Oslo kommune og Oslo politidistrikt for å forebygge kriminalitet og rusmisbruk blant barn og unge. Sentrale dokumenter om SaLTo.

RELATERTE BØKER