Marions slør

Marions slør - Roy Jacobsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Marions slør.pdf
ISBN
8831117564532

BESKRIVELSE

Den kvinnelige politibetjenten Marion, fraskilt mor med en tenåringssønn, inngår i et hemmelig etterforskningsteam ved Oslo politikammer. Her er raser og religioner blandet, og nå får de i fanget en sjelden sak: I en container for knust glass finner man en drept ungjente. Hun er av pakistansk opprinnelse, tjue år gammel, hun har hijaben på, og hun mangler venstre hånd. Det viser seg snart at hun het Nasreen, vanligvis ikke gikk med slør, og hadde norsk kjæreste. Etter fruktesløst søk i to måneder blir det endelig funnet en kvinnehånd blant noe søppel på Ulvøya. Den bærer Nasreens ring. Men hånden er ikke hennes.

Utgangspunktet for Marions slør var en idé til et filmmanus som aldri ble noe av, men Jacobsen er ikke lei seg av den grunn. Marions slør Roy Jacobsen debuterte i 1982, men fikk for alvor et stort navn med storselgeren Seierherrene i 1991. En rekke bøker senere er han i høst ute med noe som i alle fall ligner en krim ... Kjøp Marions slør fra Cappelendamm Den kvinnelige politibetjenten Marion, fraskilt mor med en tenåringssønn, inngår i et hemmelig etterforskningsteam ved Oslo politikammer.

Du er her: Skole > Emnekatalogen > Litterære verk > Marions slør. Stiler om dette verket: "Marions slør" av Roy Jacobsen.

RELATERTE BØKER