Fakta om Finland

Fakta om Finland - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Fakta om Finland.pdf
ISBN
7000540001599

BESKRIVELSE

Jeg drømmer om vann igjen. Drømmer at vannet er på meg og i meg og rundt meg, og at det flyter og flommer og drypper, og jeg har hørt at det å drømme om vann betyr forandring og hver gang jeg drømmer om vann tenker jeg; satan, forandring nå igjen. Skal det aldri ta slutt? Midt i Oslo bor en mann som har kommet frem til hvordan han skal beskytte sin enkle tilværelse mot livets kaos. Alt bør holdes så trygt og stillestående som mulig. Hans yrke tillater ham å leve i et langsomt tempo, han lager brosjyrer. Men drømmejobben, en brosjyre som skal lokke norske turister til Finland, med sine nesten tohundretusen sjøer, får alt til å flyte for denne mannen som har et mildt sagt angstfylt forhold til vann. Erlend Loe ble genierklært allerede etter Tatt av kvinnen, Naiv.Super og L. Hans neste bok, Fakta om Finland, er preget av forfatterens glitrende humor, men samtidig fornemmer man en understrøm av lengsel og ensomhet hos hovedpersonen. Han frykter vann og flyt, han frykter forandring. Fakta om Finland er suverent språkbevisst, uforutsigbar og underholdende.

Sammenligner universene i bøkene Tatt av Kvinnen, Fakta om Finland, Doppler og Naiv.Super. Karakter: 5 Hovedanalyse "Fakta Om Finland" Erlend Loe (2001) Den ytre handlingen: Fakta om Finland handler om en ung mann som jobber som brosjyreskaper, og han får i oppdrag å lage en turistbrosjyre for Finland, selv om han ikke vet noe om Finland har han løyet til seg en bestemor der, og finskkunnskaper som han ikke har. Fakta om Finland handler om en brosjyreskaper som frykter vann og flyt, og som hele tiden selv flyter, mens han jobber på en brosjyre som skal få flere nordmenn til å reise til Finland, et land han overhodet ikke har noe forhold til. Kjøp Fakta om Finland fra Cappelendamm Jeg drømmer om vann igjen.

Samtidig oppdager han ... Finland kallas ofta för Tusen sjöars land men till och med den siffran räcker inte. Det finns hela 187 888 sjöar inom finska gränserna, mer än något annat land i världen.

RELATERTE BØKER