Alt jeg skylder deg er juling

Alt jeg skylder deg er juling - Arne Svingen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Svingen
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Alt jeg skylder deg er juling.pdf
ISBN
9361877120592

BESKRIVELSE

En knyttneve av en roman.Jeg knocker ikke ned gamle folk. Jeg slår ikke jenter, barn eller hunder. Ikke handikappede, kortvokste eller feiginger som aldri slår tilbake heller. Jeg kliner ikke til folk som ikke fortjener det. Ikke slår jeg fordi jeg er full eller har kjørt i meg dop. Jeg slår ikke bare for å slå. Jeg slår ikke engang alle som fortjener det. Og jeg sparker ikke folk i hodet når de allerede ligger på bakken og ynker seg.Men jeg slåss.Møt Herman. Han som har sårskorper på knokene. Og som nekter å si unnskyld.Møt Silje. Hun som har laget en helt spesiell navneliste.Er det ikke på tide at noen tar igjen?«Sårt, salt og søtt i Arne Svingens sterkeste.»Morten Olsen Haugen, Aftenposten«Allerede første setning vitner om at Arne Svingen skal slå hardt denne gangen. «Alt jeg skylder deg er juling» er ikke hans første bok om frustrert ungdom. Men det er en av hans beste.»Anne Cathrine Straume, NRK«Ei bok som er viktig ikke bare fordi den er drivende godt skrevet. ... Hvis du vil prøve å forstå hva som foregår oppi hodet til en av disse muskelbuntene som gjør natta utrygg, kan du begynne med Arne Svingens nye bok.»Marianne Lystrup, Vårt Land «Arne Svingen slår et drøyt slag for utsatt og aggressiv ungdom.»5 hjerterGuri Fjeldberg, Bergens Tidene«Arne Svingen flytter blikket fra offer til overgriper i det som må være en av hans sterkeste ungdomsromaner hittil.» Marius Emanuelsen, barnebokkritikk.no«Arne Svingen gir leserne et innblikk i unge voldsmenns tanker og følelser, både på godt og vondt.» Heidi Delås, Sandefjords Blad

Jeg kliner ikke til folk ... BONUS: Alt jeg skylder deg er juling er skrevet at Arne Svingen. Les mer om forfatteren her .

I «Alt jeg skylder deg er juling» synes jeg han treffer med miksen av indre og ytre spenning. «Alt jeg skylder deg er juling» var ei skuffande bok som eg vil fraråde alle å lese sidan eg anser det som vekkasta tid. Vi blir kjent med Herman som sloss men meiner han kun slår folk som fortener det, og med Silje, som vil ha Herman til å hjelpe ho å ta hemn på nokre folk på ei liste ho har. Alt jeg skylder deg er juling av Arne Svingen Det har vært mange saker i det siste om avtalte slagsmål blant ungdom.

RELATERTE BØKER