Å lese bibelen

Å lese bibelen - Anders Piltz | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Piltz
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Å lese bibelen.pdf
ISBN
6696827284344

BESKRIVELSE

Bildene som fremkommer når en leser Bibelen kan være vanskelige å tyde, de kan være grove og til tider preget av vold. Hvordan kan Det gamle testamentets gudsbilde være forenelig med bildene av Jesus Kristus som vi kjenner fra Det nye testamente? Forfatteren påpeker at Guds handlinger i forhold til menneskene går som en rød tråd gjennom Bibelen.

Ifølge kristen tradisjon er ikke Bibelen i seg selv å anse som guddommelig eller himmelsk, men vitner om og viser til Guds åpenbaring. Den lutherske lære hevdet at Bibelen som inspirasjon fra Den hellige ånd er ... Bibelen (gr.

Men hvor skal vi begynne å lese? Dagens bibelord 08.06.2020. 33 Å, dyp av rikdom og visdom og kunnskap hos Gud! Hvor uransakelige hans dommer er, hvor ufattelige hans veier! ...

RELATERTE BØKER