Fryktens pris

Fryktens pris - Martine Strømsnes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martine Strømsnes
DIMENSJON
11,37 MB
FILNAVN
Fryktens pris.pdf
ISBN
6576887253094

BESKRIVELSE

Tyfusen herjer på anlegget, og en av Maikens nærmeste er rammet. Redselen brer seg, og Elvin vil fremskynde reisen hjem til familiegården. Maiken lar seg overtale, uten å ane hva som venter dem på Fjelldal gaard. Men først må hun ta avskjed med Agnes, og høre hvordan det går med søsteren der nede i den beryktede Varmestuen ...

Redselen brer seg, og Elvin vil fremskynde reisen hjem til familiegården. Maiken lar seg overtale, uten å ane hva som venter dem på Fjelldal gaard. Fryktens sommer (originaltittel: I Know What You Did Last Summer) er en amerikansk skrekkfilm fra 1997 regissert av Jim Gillespie.Filmen handler om fire amerikanske tenåringer som kjører ned og dreper en mann på en øde veistrekning nattestid.

Året etter får en av dem et mystisk brev det det står at vedkommende vet hva de gjorde forrige sommer. Vendepunktet (Heftet) av forfatter Martine Strømsnes. Romanserier.

RELATERTE BØKER