Svermeri på Fall

Svermeri på Fall - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
8,9 MB
FILNAVN
Svermeri på Fall.pdf
ISBN
3144512888394

BESKRIVELSE

Familien på Lierviken er på fortvilet leting etter Lucas. Skjebnen ser med blidere øyne på Majas gård, hvor to generasjoner går rundt med bankende hjerter og svermer for hverandre, men alt er likevel ikke bare fryd og gammen ...«Da rir vi sammen. Så får vi endelig litt tid for oss selv,» sa han og blunket.Maja ble varm i kinnene. Thomas gjorde henne alltid forlegen når han holdt på slik. Det var så vidt hun klarte å snakke.«Historien er så levende beskrevet at jeg 'ser' for meg stedene der handlingen utspiller seg.» Linda Arslan, bokelsker

Reminds me of my favorite cafe,... Hei. Etter fall på rulleski skadet jeg høyre skulder/overarm som ganske umiddelbart ble stiv og temmelig smertefull.Jeg kunne så vidt løfte armen.Traff bakken med håndleddet samtidig som hele armen ble strekt bakover.

Tenker da spesielt på do. Akutte skuldersmerter etter fall er svært vanlig fordi man i ren refleks tar seg for. Ved traumatiske smerter som ved fall er det viktig å utelukke brudd, ligamentskader og muskelrupturer.

RELATERTE BØKER