OMG

OMG - Ingelin Røssland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingelin Røssland
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
OMG.pdf
ISBN
5287955090574

BESKRIVELSE

Svart juledrama med knyttnevar, blod og pasjon. For Maria er livet ein grenselaus fest. Men festen tek brått slutt då ho blir skyssa heim i politibil. Mora orkar ikkje meir, og Maria blir send til mormor med totalt mobilforbod. Hos mormor blir Maria fascinert av prestesonen Johannes, samtidig som ho har ein kjærast i byen. Her er det duka for eit klassisk kjærleiksdrama med både knyttnevar og blod. OMG er eit samarbeid med Leser søker bok.

Historia er rik på hendingar og tematiske lag, men er likevel enkel å følgje. OMG er rett og slett ein drivande god ungdomsroman.

OMG Task Forces develop enterprise integration standards for a wide range of technologies and an even wider range of industries. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler som lagres på datamaskinen din. Informasjonskapslene brukes til å samle inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet, og legger til rette for at vi kan huske deg.

RELATERTE BØKER