Holocaust-industrien

Holocaust-industrien - Norman G. Finkelstein | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norman G. Finkelstein
DIMENSJON
10,4 MB
FILNAVN
Holocaust-industrien.pdf
ISBN
7451599796387

BESKRIVELSE

Forfatteren hevder at den største trusselen mot erindringen om Holocaust ikke er Holocaust-benekterne, men det han kaller "Holocaust-industrien". Jødiske interesseorganisasjoner i USA driver en moralsk og økonomisk utbytting av nazi-ofrenes lidelse. Finkelstein påviser at erstatninger i liten grad har kommet ofrene til gode og er opprørt over at Holocaust-industrien nå har rettet oppmerksomheten mot fattige land i det østlige Europa. I forlengelsen av kritikken av Holocaust-industrien, stiller boken spørsmål ved hvordan vi bruker historien som argument i samtiden. Med register.

Jødiske interesseorganisasjoner i USA driver en moralsk og økonomisk utbytting av nazi-ofrenes lidelse. Norman Gary Finkelstein (født 8. desember 1953 i Brooklyn i New York; uttales /finkelsjti:n/) er en amerikansk intellektuell, statsviter og tidligere professor.Han er kjent for bøker og artikler om Israel-Palestina-konflikten, og for sin kritikk av det han oppfatter som bestemte politiske organisasjoners og partiers utnyttelse av holocaust.Han er også kjent for å ha gått ut mot Joan ... Den amerikanske, og jødiske, forfatteren Norman G.

Terrororganisasjonen forsikrer at opplysningene de nå offentliggjør er korrekte. - Det er ingen grunn til å tvile. - «Holocaust-industrien» har så langt blitt solgt i opp mot 200.000 eksemplarer i Tyskland.

RELATERTE BØKER