Dialog

Dialog - Lise Hannevig, Marjorie Parker | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lise Hannevig, Marjorie Parker
DIMENSJON
9,5 MB
FILNAVN
Dialog.pdf
ISBN
2065467464125

BESKRIVELSE

Målrettet handling krever en plattform av felles forståelse. Denne boken presenterer en aktuell møteform som inviterer til å tenke nytt om spørsmål som er avgjørende for virksomhetens fremtid. Dialog er et konkret redskap til å utfordre gamle tankemønstre, belyse ulike perspektiver, og stimulere til genuin nyskaping. Forfatterne gir begrepet dialog et friskt og praktisk innhold i organisasjonssammenheng.

En god dialog mellom to parter er positiv kontakt mellom dem. Å gå i dialog betyr å innlede en forbindelse eller forhandlinger, ofte i håp om å oppnå forsoning eller oppklaring. Dialog Eiendomsmegling har gått i partnerskap med Schibsted og finn.no og har dermed tilgang på Norges største kundedatabase med 2,3 millioner unike brukere! Søk i egne interessentlister og et egenutviklede systemer gir noen åpenbare begrensinger. Dialog tilbyr parterapi, gruppeterapi, familieterapi, psykologtjenester, eksistensielle samtaler og studentterapi (studentavtale med VID Oslo).

En dialog brukes også om litterære verk i samtaleform, for ... Dialog er en samtale mellom to eller flere personer. En dialog er også replikkveksling i skjønnlitteratur, skuespill og film.

RELATERTE BØKER