Det handler ikke om å overleve

Det handler ikke om å overleve - Elisabeth Holt | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Holt
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Det handler ikke om å overleve.pdf
ISBN
4201244096528

BESKRIVELSE

Elisabeth Holt opplevde at hennes eget liv var i en nedadgående spiral i mange år, inntil hun en dag fikk valget mellom å leve, eller la kroppen dø av selvforakt og angst. Redningen kom da hun endelig forsto at hun måtte begynne å lytte til seg selv, og ikke alle andre. I dag lever hun et svært harmonisk og lykkelig liv, og i denne bøken deler hun kunnskapen hun opparbeidet seg gjennom egne erfaringer.

Når vi ser kostnaden av dette så burde politikerne kanskje bygd sykehus eller vurdert å isolere de gamle og syke i stedet, ... Regjeringens kompensasjonsordning skal hjelpe bedrifter som sliter i koronakrisen. - Dette handler om å overleve, sier næringsminister Iselin Nybø (V). Dersom abonnements-tjenesten ikke kan leveres, fryser man betalingen i perioden.

DET HANDLER OM Å LEVE. Løsningen for å få et bedre liv er å ta tilbake rettigheten til å være glad i seg selv, lytte til seg selv og egne ønsker, ... Ja, det handler om å overleve, sier en litt andpusten Bjørn Rygg etter å ha gjennomført tre styremøter i løpet av noen få timer.

RELATERTE BØKER