Den som lurer i mørket

Den som lurer i mørket - Helene Tursten | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Tursten
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Den som lurer i mørket.pdf
ISBN
3854347708532

BESKRIVELSE

Beskyttet av mørket iakttar han kvinnene. Han har en overenskomst med dem, og så lenge de er trofaste, beskytter han dem. Men når de synder, straffer han dem med døden. På kirkegården oppdager noen en kvalt kvinne. Hun er omsorgsfullt rengjort og pent pakket i plast. Noen dager før drapet har kvinnen mottatt en blomst samt et kort med en ubegripelig tekst og et bilde av seg selv. Kriminalinspektør Irene Huss og hennes kolleger i Göteborg har verken ledetråder eller motiv. Når et lignende mord begås like etter det første, begynner jakten på morderen å bli desperat. Den som lurer i mørket er den niende boken om Irene Huss.

Du føler dig måske ekstra træt om morgenen? Du glæder dig ikke længere over de samme ting? Så tyder noget på, ... Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professional rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. alt som lurer i mørket.

Liket av ei kvinne blir funnet på kirkegården. Hun er rengjort og pakket inn i plast, og det viser seg at hun mottok en blomst, et postkort og et bilde.. Pris: 309 kr.

RELATERTE BØKER