Alt dette kunne vært unngått

Alt dette kunne vært unngått - Carsten Jensen, Anders Sømme Hammer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carsten Jensen, Anders Sømme Hammer
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Alt dette kunne vært unngått.pdf
ISBN
1822485846203

BESKRIVELSE

Danske Carsten Jensen og norske Anders Sømme Hammer har på egen hånd reist i noen av Afghanistans mest urolige områder og møtt dem som blir igjen i krigen. Boken Alt dette kunne ha vært unngått er historien om det nye Afghanistan. På det meste var 150 000 utenlandske soldater utplassert samtidig i Afghanistan. I 2014 forlater de landet. Det er ikke fordi det har blitt fred. Vesten har gitt opp å knuse Taliban, og demokratibyggingen har havarert. I løpet av en kort periode skjer det nå enorme maktforskyvninger og krigsherrer står parate til å fylle tomrommet etter utlendingene.Danske Carsten Jensen og norske Anders Sømme Hammer har på egen hånd reist i noen av Afghanistans mest urolige områder og møtt dem som blir igjen i krigen, blant annet krigsherrene og militsene som opererer utenfor enhver kontroll. Kvinnene som trodde på utlendingenes løfter om frigjøring og likestilling. Familier som har mistet barn i NATOs bombeangrep, og etterlatte til dem som har lidd den såkalte martyrdøden i kamp mot utlendingene og den afghanske staten.Les utdrag fra boka:

TechNic says: 26/07/2011 at 13:31. ÅLESUND (VG) Raset i Fjelltunveien 31 i Ålesund krevde fem menneskeliv. Tragedien kunne trolig ha vært unngått med en ny vurdering av rasfaren etter at tomten var sprengt ut. "Alt dette kunne vært unngått" er en meget oppsiktsvekkende og interessant bok jeg virkelig håper at flere kommer til å lese.

e-bok, 2014. Leveres direkte via nedlastning.

RELATERTE BØKER