Profesjonelt barnevern som barneomsorg

Profesjonelt barnevern som barneomsorg - Pär Nygren | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pär Nygren
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Profesjonelt barnevern som barneomsorg.pdf
ISBN
5294448691421

BESKRIVELSE

Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i barnevernarbeid. Forfatterne har utviklet fagmodeller med arbeidsredskaper til bruk i det daglige arbeidet på fem nøkkelområder. Modellene og verktøyene (sjekklister, skjemaer etc.) er tilpasset barnevernloven, og kan lastes ned fra denne siden. Boka omhandler følgende nøkkelområder: Utredning av familier i hjemmet og i institusjon, utredning av barn i institusjon, krise- og omsorgsarbeid i institusjon, institusjonsbasert fosterhjemsarbeid. Modellene og verktøyene er i word-format, og kan lastes ned som en zip-fil. For å få åpnet denne filen, må du ha WinZip installert på maskinen. Hvis du ikke har dette programmet, kan du laste det ned gratis over nettet.OBS! Modeller og verktøy ligger tilgjengelig for nedlastning via forlagets nettside (Gyldendal). Det medfølger ikke en CD-ROM/DVD med boken.

Krævede felter er markeret med * Profesjonelt barnevern som barneomsorg: fra teori til verktøy Av Pär Nygren Forlag Ad Notam Gyldendal ISBN 9788241707896 Utgitt 1997, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. I de senere årene er det blitt mer og mer aktuelt å anse barn som en kompetent aktør i eget liv, også innen barnevernet.

... Profesjonelt barnevern som barneomsorg : fra teori til verktøy Navn: Nygren, Pär Profesjonelt barnevern som barneomsorg : fra teori til verktøy Navn: Nygren, Pär Karlsen, Randi (medarb.) Kjøp Profesjonelt barnevern som barneomsorg fra Bokklubber Boka gir en teoretisk og praktisk innføring i barnevernarbeid. Forfatterne har utviklet fagmodeller med arbeidsredskaper til bruk i det daglige arbeidet på fem nøkkelområder.

RELATERTE BØKER