Norsk idyll?

Norsk idyll? - Francis Sejersted | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francis Sejersted
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Norsk idyll?.pdf
ISBN
9488713634624

BESKRIVELSE

Lever vi nordmenn i en idyll? Vårt største problem er kanskje at fremtiden er så uviss, samtidig som vår tilsynelatende solide sosialdemokratiske orden utfordres fra forskjellige kanter. Hva karakteriserer denne orden? Hadde den en dynamikk som pekte utover seg selv? Befinner vi oss i en overgangsfase, og si så fall, hvor går vi hen? Dette er spørsmål Sejersted resonnerer over i denne boka. Han tegner opp utviklingslinjer for å fange inn den historiske dynamikk. Konsentrasjonen om interessepolitikk og økonomiske problemer blir for snevert når utviklingen skal analyseres. Ved også å legge vekt på de kommunikasjonsteoretiske perspektiver, åpnes det for diskusjoner om temaer som fellesverdier, betingelser for frihet og symbolsk makt. Med litteraturliste og navneregister.

og 19.juni 2021, og at alle som har kjøpt billett kan få bruke den til neste år. Om du ikke ønsker å overføre billetten til neste sommer, vil vi refundere den.

IDYLLFESTIVALEN. Storgata 3, 1607 Fredrikstad [email protected] .

RELATERTE BØKER