Herr Hansen får besøk

Herr Hansen får besøk - Elisabeth Moseng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Moseng
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Herr Hansen får besøk.pdf
ISBN
3744066339818

BESKRIVELSE

Herr Hansen er en surpomp. Han liker ikke besøk. Han liker ikke folk, han liker ikke dyr, ja - i grunnen liker i grunnen ikke barn heller, når han tenker seg om! En dag står det plutselig en elefanten i hagen hans. Hva skal en surpomp gjøre da? "Herr Hansen får besøk" er en leken bok om vennskap og om hvordan livet kan bli snudd opp ned av en elefant!

Moseng har tidligere utgitt flere bildebøker for barn, som blant annet Når jeg blir storebror, og hun har blant annet illustrert bøkene Oldefars ulveskinnspels og Farfars bombekrater.I sin nyeste barnebok, Herr Hansen får besøk, tar hun for seg ... Pris: 215,-. innbundet, 2017.

Den handler om Herr Hansen, som er veldig sur og sint og verken liker dyr eller barn. En dag flytter en elefant inn i hagen hans.

RELATERTE BØKER