Pust når det gjelder!

Pust når det gjelder! - Inger Lise Eide | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Lise Eide
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
Pust når det gjelder!.pdf
ISBN
8408097104110

BESKRIVELSE

I "Pust når det gjelder!" presenteres selvhjelpsmetoden PUSTEINTEGRERING, slik Inger Lise Eide underviser sine klienter. Boken tar for seg grunnopplæringen i PUSTEINTEGRERING og omfatter ble a grunnopplæringens 10 individuelle pustesesjoner, men også mye spennende tilleggsstoff hun ikke rekker å formidle muntlig i en individuell pustesesjon. Man lærer PUSTEINTEGRERING best hos en profesjonell åndedretts- lærer, men hvis det ikke finnes noen i nærheten av deg, er du likevel nå så heldig at du kan lære deg selvhjelpsmetoden på egen hånd ved å følge instruksjonene i denne boken. Målet er å kunne ta i bruk ditt eget åndedrett og bli din egen selvhjulpne "coach" livet ut. Åndedrettet er også det beste verktøyet du har til rådighet når det gjelder å mestre all form for stress; det står jo til din disposisjon 24 timer i døgnet. Det handler om å trene seg opp til å bli kjent med sitt eget åndedrett, for så i sin tur å huske at du har denne fan- tastiske ressursen å ty til når du trenger det - nemlig å huske og puste når det virkelig gjelder! Og ikke bare det, PUSTEINTEGRERING er et fantastisk selvutviklingsverktøy som har terapeutisk effekt hvis pusteøvelsene gjennomføres som beskrevet. De daglige øvelsene på 5 minutter, samt den ukentlige mer "seriøse" varianten på ca 1 time, er alt du behøver å sette av tid til. Endelig har du funnet noe som er enkelt og lite tidkrevende, og som på sikt kan gjøre deg uavhengig av andre eksperter! Om forfatteren: Inger Lise Eide er født 6 april 1942 og ble forvekslet på klinikken da hun ble født! Denne begivenheten bidro til at hun fattet interesse for åndedrettet som mestringsverktøy, siden vi puster for første gang ved fødselen! Boken handler også om hvorfor det er slik, og du finner mye informasjon om hvordan et foster kan påvirkes, og hvordan en bestemt type fødsel kan påvirke deg senere i livet. Etter ca 30 års fartstid med statlig administrativ virksomhet i 1990, valgte Inger Lise Eide å ta risikoen på å satse på egen virksomhet med fokus på åndedrettet og selvhjelpsmetoder. I 1993 ble PUSTEINTEGRERING en viktig del av virksomheten, og Senter for pusteintegrering ble etablert og offisielt registrert. Se nettsiden www.pust.no.

Når det er så jøsst utenfor vinduet i det jeg slår opp øynene, så er det sjelelig grunn til mistanke. Det er ikke blå himmel og sola som romsterer utafor.

Når bør du oppsøke lege ved luftveisinfeksjon? Falsk krupp. Hos barn kan falsk krupp utløse kortpustethet. PUST NÅR DET GJELDER mandag, mai 18, 2020.

RELATERTE BØKER