Gravosaurer

Gravosaurer - Michael Whaite | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Whaite
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Gravosaurer.pdf
ISBN
3997347635951

BESKRIVELSE

Bli kjent med gravosaurene. De er store og sterke og spreke som en boks med vitaminer!De er digre som dinosaurer og større enn gravemaskiner. Her får du høre mer om de hjelpsomme, flittige og nyttige gravosaurene. En uhøytidelig, fantasifull bok med et dino-blikk på maskinparken rundt oss. Kule illustrasjoner av gravosaurer i alle farger som alle har hver sin lyd. Kan du forresten telle alle sammen?

Einsteingåten [lydopptak] 3. Ut på tur, aldri sur [lydopptak] 4.

juli 2018. Gravosaurene er tilbake! «Etter jobb og støy vil vi ha det gøy!»«Vi elsker å dra på skattejakt!» brøler gravosaurene i rytmisk takt ...«Ikke noe tull, la oss grave etter gull!» Når gravosaurene bestemmer seg for å dra på skattejakt, opplever de moro, eventyr og en lang rekke overraskelser! GRAVOSAURER | KR 149,-9 788205 510777. 19.

RELATERTE BØKER