Frossen sjel

Frossen sjel - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Frossen sjel.pdf
ISBN
4275895529159

BESKRIVELSE

Oskar kommer tilbake og tar inn hos Gjertrud som vanlig, men nå er det en slagen mann hun ser. Likevel venter hun på at han skal fri - han har jo lovt å slå seg til ro sammen med henne.Selv kjenner hun årene tynge, men hun er ikke villig til å innrømme det. Når Ola og bygdefolket rotter seg sammen mot henne, blir hun bitter og mer gudelig enn noen sinne. Det ender med at Ola sender bud på en ny jordmor ...- Ny jordmor blir det. Astri Schulz heter hun. Jeg vil at hun får bo hos deg til vi finner et krypinn til henne.Sinnet flammet opp i Gjertrud. - Nei! Det mennesket vil jeg ikke se! Kommer hun på døren, så jager jeg henne med sopelimen, Ola, det lover jeg deg!

17:11 ... Jeg husker veldig godt fra barndommen at Skipper`n spiste spinat og ble veldig sterk. Sannheten er at Spinat er ekstremt sunt det inneholder masse viktig næring for kroppen. Nei da, jeg mener ikke at den skal spises frossen.

Hvis du vet hvordan den skal tilberedes kan den bli enda bedre enn fersk fisk fra butikken - helt sant! - I butikken er frossen fisk ofte ferskere enn fersk fisk. Pris: 99,-. pocket, 2017.

RELATERTE BØKER