Barn i barnevernet

Barn i barnevernet - Cecilie Omre, Liv Schjelderup | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Omre, Liv Schjelderup
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Barn i barnevernet.pdf
ISBN
2421187773382

BESKRIVELSE

Studien som presenteres her, er den norske delen av et nordisk komparativt forskningsprosjekt der til sammen et førtitalls barn i alderen 7-17 år har deltatt. Problemstillingene i denne norske studien er knyttet til barn opplevelse og deltakelse i sin egen sak i barnevernet. Fokuset har vært rettet mot barnas egen forståelse av den hverdagen de lever i, og av det å skulle delta i beslutninger for å finne gode løsninger på deres og familiens problemer.

I 2019 var det ca. 55 000 barn og unge som fikk hjelp av barnevernet. Barnevernet skal bidra til at barn og unge får trygge oppvekstsvilkår.

I Finnmark er det over 72 prosent av disse barna som ikke ... Barnevernet inviterer alle barn som er i fosterhjem eller institusjon til planlegging av ettervern, fra fylte 16 år. Barnevernet kan invitere til "infotreff" om ettervern for 16- og 17 åringer.

RELATERTE BØKER