Å selge liv og död

Å selge liv og död En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Å selge liv og död.pdf
ISBN
2543879105318

BESKRIVELSE

Skillet mellom liv og død er den ultimate grensen for oss mennesker, ja for alle levende vesener. Grensen mellom liv og død utgjør en av absoluttene i historien. Vi kan gi den ulike navn og ulik mening, men å krysse den er ugjenkallelig. Grensen er enveis, engangs og unik. Derfor er den ladet med ulike typer mening, sterke emosjoner og stor symbolverdi. Fenomener med slike kvaliteter kan kapitaliseres på. Artikkelsamlingen viser hvordan markedsføring av ulike varer har anvendt forestillinger om død og dødsfrykt i sine kommersielle strategier. Artiklene viser hvor historisk foranderlige og dynamiske slike forestillinger er; fra aggressive og ekspressive, til kalde byråkratiske, eufemiserte og trivelige. Vi møter propagandaen for sterke gifter mot insekter og ugress som også drepte mennesker og skadet helse og miljø, våpeneksperter som testet kulenes eksakte dødelighet, selgere av øl og morsmelkerstatning som kritikerne sa solgte sykdom og død, innsamlingsaksjoner som solgte frykt for kreft og håp om kur, forsikringsagenter som spredte frykt for fattiggraven og myndigheter som stanset forsikringer til folk som døde i kamp for fienden eller ble skutt av deres egne eksekusjonspelotonger.

Vi kan gi denne grensen ulike navn og ulik mening, men å krysse den er ugjenkallelig. Den er enveis, engangs og den er unik. Regjeringen oppnevnte 11.

Finn ditt perfekte sparebeløp . Her er våre råd til deg for å finne ut nettopp det! Sett sparepengene dine i arbeid .

RELATERTE BØKER