Som vi ser oss

Som vi ser oss - Kirsten Thorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Thorsen
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Som vi ser oss.pdf
ISBN
4283423340350

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder tolv selvbiografiske fortellinger som springer ut fra prosjektet Livsløp og aldring blant personer (40+) med en sjelden tistand. Dette er en bred studie med et livsløpsperspektiv på livslang utvikling og aldring med en sjelden diagnose. Det er viktig å formidle at mennesker med en sjelden diagnose som innebærer funksjonsnedsettelse lever et fullverdig liv. Boken viser hvordan personene opplever livet med en slik kronisk tilstand, hvilke utfordringer, hindringer og barrierer de har stått overfor gjennom livsløpet og hvordan de har hanskes med dem. Hvordan ble livet, sett i tilbakeblikk, og hvordan ser de på fremtiden?

La oss bruke noen øyeblikk på å se nærmere på dette. Øyets deler - utvendig - Vi er nødt til ubevisst å ha et automatisk filter som sorterer i hva som kommer inn.

Hvis vi skulle forholde oss til alle versjoner av en sak på en gang, i tillegg til alle sanseinntrykkene, ville vi ikke klare å sette det ene beinet foran det andre. Like bak regnbuehinnen og pupillen finner vi øyets linse, som også er gjennomsiktig. Til ytterkanten av linsen er det festet tynne tråder som igjen er festet til muskulatur i corpus ciliare.

RELATERTE BØKER