De udødelige

De udødelige - Chloe Benjamin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chloe Benjamin
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
De udødelige.pdf
ISBN
9956814973429

BESKRIVELSE

Hvis du visste når du skulle dø, hvordan ville du levd livet ditt? Sommeren 1969, New York City. Byen koker og verden er i forandring. Det skjer noe overalt, bare ikke med de fire Gould-søsknene Simon, Klara, Daniel og Varya. I kjedsom desperasjon bestemmer de seg for å oppsøke en kvinne som ryktes å ha ankommet nabolaget, en omreisende klarsynt som påstår å kunne forutsi enhver persons dødsdato.Spådommen påvirker de fem neste tiårene i livene deres. Gullgutten Simon rømmer til vestkysten, på jakt etter kjærligheten i åttitallets San Francisco, den drømmende Klara blir tryllekunstner i Las Vegas - besatt av grensene mellom fantasi og virkelighet, Daniel søker trygghet som militærlege og skoleflinke Variya hengir seg til vitenskapen, der hun strekker seg langt i sin forskning på levetid og udødelighet. De udødelige undersøker grensene mellom skjebne og valg, virkelighet og illusjon. Romanen er et dypt bevegende vitnesbyrd om fortellingens kraft, troens natur og om nådeløst ubrytelige familiebånd.

Romanen er et dypt bevegende vitnesbyrd om fortellingens kraft, troens natur og om nådeløst ubrytelige familiebånd. "En ambisiøs roman, som er skrevet med en elegant letthet og skakk humor" Dagbladet De udødelige undersøker grensene mellom skjebne og valg, virkelighet og illusjon.

Vi håper vi er kommet nærmere målet også i år. De åtte udødelige (kinesisk: 八仙; pinyin: Ba xian - der «xian» er den kinesiske mytologis ord for udødelighet) er hellige skikkelser innen kinesisk mytologi og taoismen.De blir som gruppe for det meste fremstilt ved at de sammen krysser havet og under ferden gjør bruk av sine forskjellige evner og egenskaper (八仙过海; Ba xian guo hai). De udødelige undersøker grensene mellom skjebne og valg, virkelighet og illusjon. Romanen er et dypt bevegende vitnesbyrd om fortellingens kraft, troens natur og om nådeløst ubrytelige familiebånd.

RELATERTE BØKER