Smådjevlane

Smådjevlane - Anne Bergset Oikonomaki | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Bergset Oikonomaki
DIMENSJON
10,58 MB
FILNAVN
Smådjevlane.pdf
ISBN
9445367572362

BESKRIVELSE

Thriller med handling frå KretaElsa Fossevik tek vare på eit brev for ei norsk kvinne ho møter på Kreta. Kvinna forsvinn. Tilbake står Elsa med eit brev og ein mistanke om at alle som så langt har lese det, har blitt drepne. Andreas Linde er halvt gresk, halvt norsk, og spesialagent i Organization Europe 3. No er han på veg mot eit oppdrag han ikkje vil ha. Påstandar om ei planlagt likvidering av kurdiske barn har nådd greske styresmakter. Oppdraget Andreas har fått er å eliminere alle involverte. For å redde dei kurdiske barna må han stoppe båten før dei når fram til Kreta. Det blir ein kamp mot tida - og etter kvart ein kamp også for å redde Elsa.Anne Bergset Oikonomaki har lagt korrupsjonen i Hellas og eit storpolitisk spel som bakteppe for ein mann sine vanvitige planar for å stille si eiga grådigheit. Romanen er skrive med inngåande kjennskap til Kreta, solparadiset nordmenn aldri sluttar å elske.

... Tanum | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 73 00 Her finner du premieredato og informasjon for Attenborough og Smådjevlane på NRK2.

— Det er mord i lange baner, sier Berset Oikonomaki som er tilbake i Stryn etter å ha bodd på Kreta i 20 år. Anne Bergset Oikonomaki: Smådjevlane En ny krimforfatter dukker opp. Anne Bergset Oikonomaki er fra Stryn, men har bodd på Kreta i 20 år.

RELATERTE BØKER