Når englene gråter

Når englene gråter - Anne-Lise Boge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Boge
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Når englene gråter.pdf
ISBN
2862783613986

BESKRIVELSE

Dagene kommer og går, fylt med avmakt og stillhet. Utad virker Maren sterk, for hun tror det er slik alle venter at hun skal oppføre seg, men innvendig er hun bare tom. Noen ser allikevel bak masken, og det er i denne tiden hun får erfare hvem som er hennes virkelige venner. Olaug trøster og hjelper, selv Lina viser forståelse - men den som kjenner henne best, og som nesten ikke viker fra hennes side, er Trond. - Skjærer du framleis ut dyrefigurer i tre? spurte Maren brått. - E har den e fekk av deg ein gong for lenge sida. Den står i bokhylla mi. - Har du den verkeleg enno? spurte Trond. - Enno, ja! E skal da alder kvitt meg med den. - Og e har kniven e fekk av deg, sa han. Igjen ble det stille mellom dem. Det suste sakte i trekronene.

Noen ser allikevel bak masken, og det er i denne tiden hun får erfare hvem som er hennes virkelige venner. Kjøp Når englene gråter. Dagene kommer og går, fylt med avmakt og stillhet.

Oda er på mange måter en like stor hovedperson som Maren og man kan ikke ha en serie uten ho. No er jeg kanskje litt drøy for det kan jo skje fryktelig ting med ho senere i serien som man ikke vet om.f.eks.

RELATERTE BØKER