Mine dokumenter

Mine dokumenter - Alejandro Zambra | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alejandro Zambra
DIMENSJON
11,5 MB
FILNAVN
Mine dokumenter.pdf
ISBN
3523412077882

BESKRIVELSE

Fotball og kjærlighet, gudsfornektelse og ran. Aggresjon, presisjon og metafiksjon. I novellesamlingen Mine dokumenter perfeksjonerer chilenske Alejandro Zambra den konsentrerte formen som preger hans romankunst. I et stilsikkert og humoristisk språk skildrer Zambra overgangen fra gutt til mann, fra diktatur til demokrati, fra tom side til bok. Alejandro Zambra (f. 1975) har mottatt en rekke priser for sine arbeider, inkludert den chilenske kritikerprisen. Tidsskriftet Granta har utropt ham til en av dagens 22 beste unge spanskspråklige forfattere, og bøkene hans er oversatt til 18 språk. Med Mine dokumenter befester Zambra sin posisjon som fanebærer for den nye generasjonen latinamerikanske forfattere.

Min Sky bruker cookies på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer.

men de ner borte på min datamaskin hvordan får jeg den tilbake? UTEN å formatere *Treng ikkje fjerne emnetittel, helsi... Her kan du logge inn i nettbanken for alle våre produkter. Har du søkt om lån eller leasing og skal signere dokumenter finner du også det her. Få tilgang til filene dine uansett hvor du er - med Google Disk får du sikker lagring og sikkerhetskopiering i nettskyen for bilder, videoer, dokumenter med mer. Kjøp 'Mine dokumenter, noveller' av Alejandro Zambra fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER