Mandela-effekten

Mandela-effekten - Anne Holt | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Holt
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Mandela-effekten.pdf
ISBN
6738490478334

BESKRIVELSE

En hevner med det norske samfunnet som skyteskive.Under et venninnetreff på en fortausrestaurant i september 2019 faller ett enkelt skudd fra en snikskytter. Skuddet treffer Selma Falcks gamle håndballvenn Linda Bruseth i hodet, og skader Selma i armen. Linda er en anonym og ukjent stortingsrepresentant, og både pressen og politiet antar umiddelbart at Selma var det egentlige målet for attentatet. Hun ser ingen grunn til å tvile på dem.Nærmere undersøkelser fra politiets side viser raskt at alle tar feil: Et parlamentsmedlem er altså likvidert på åpen gate. Når så en dommer i Høyesterett blir funnet hengt og et regjeringsmedlem dør under mystiske omstendigheter, aner Selma at det er et mønster i både valg av ofre og drapsmetoder. Mens hun leter etter svar, snubler hun inn i et tilsynelatende kaos av myndighetsmisbruk, konspirasjoner og personlige tragedier. Og et iskaldt, infamt hevntokt det ser ut til å være umulig å stanse.

21:29 . Disney endret til magiske speil på veggen, den originale sier speil speil på veggen der ... Mandelaeffekten är en konspirationsteori kring fenomenet att minnas en händelse som aldrig har skett.

[1] Uttrycket lanserades av den självutnämnda "paranormala konsulten" Fiona Broome, som år 2009 såg på tv att Nelson Mandela fortfarande var vid liv (Mandela avled först år 2013). Broome var dock helt säker på att Mandela var död och att han dog i ett fängelse i Sydafrika runt ... Nelson Rolihlahla Mandela (født 18.

RELATERTE BØKER