Den skjønne linje

Den skjønne linje - Alan Hollinghurst | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alan Hollinghurst
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Den skjønne linje.pdf
ISBN
9255079083266

BESKRIVELSE

Vinneren av Man Booker Prize i 2004, Den skjønne linje, og en av tidenes mest omtalte bøker, er en fengslende roman om klasse, sex og penger som bringer Thatchers London til live. Det er 1983 og Nick Guest kommer til Notting Hill for å bo hos familien Fedden. Han kjenner sønnen, Toby, fra Oxford og nå skal han få bo hos Feddens, hvor han er blitt en slags husvenn. Gerald Fedden er nylig valgt til parlamentsmedlem for de konservative, Rachel er hans velstående, representative hustru og sammen har de Toby, nyutdannet fra Oxford, og Cathrine som gjør opprør mot familiens verdier og ambisjoner. I regjeringen er det Thatcher som sitter ved roret og Nick er forelsket i en mann. Det er på tide å miste møydommen. Rammen rundt romanen er de to valgene som brakte Thatcher tilbake til makten, og i god britisk romantradisjon forteller Hollinghurst en historie om politikk, samfunnsforhold, sosiale forhold, kjærlighet og makt. Ikke bare er romanen en nytelse rent språklig og stilistisk, men det er også en god og saftig leseopplevelse. "GLITRENDE"The Times"EN FANTASTISK ROMAN" Daily Telegraph"PRAKTFULL"New York Times"GRIPENDE OG UFORGLEMMELIG"Entertainment Weekly

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Den skjønne linje av Alan Hollinghurst (ISBN 9788202367411) hos Adlibris.com.

Ikke bare er romanen en nytelse rent språklig og stilistisk, men det er også en […] Kjøp Den skjønne linje fra Cappelendamm Vinneren av Man Booker Prize i 2004, Den skjønne linje, og en av tidenes mest omtalte bøker, er en fengslende roman om klasse, sex og penger som bringer Thatchers London til live. Det er 1983 og Nick Guest kommer til Notting Hill for å bo hos familien Fedden. Pris: 155,-.

RELATERTE BØKER