Andre bilder av de andre

Andre bilder av de andre En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Andre bilder av de andre.pdf
ISBN
4194417663069

BESKRIVELSE

15 forskere ved NOVA presenterer glimt av andre virkeligheter enn det norske majoritetssamfunnet. Norge er i dag et mer mangfoldig land enn for femten år siden, og mange norske statsborgere har i dag nære bånd til andre deler av verden. Dette mangfoldet åpner for nye prosesser og dynamikker, og i boken blir denne forskjelligheten tatt på alvor. Bidragene gir ikke en beskrivelse fra norske myndigheters perspektiv, men søker å nærme seg verden slik representantene for mangfoldet ser den. Med litteraturlister.

DE ANDRE - på dvd og blu-ray 12. juni DE ANDRE er en karakterdrevet dokumentarfilm som legger stor vekt på å skape innlevelse og empati for karakterene.

Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. I Ingmar Bergmans film Persona (1966) er det en scene fra et sykehusværelse hvor hovedpersonen, Elisabet Vogler, står foran fjernsynsapparatet.

RELATERTE BØKER