Teori- og veiledning

Teori- og veiledning - Bente Pedersen Dragland, Sven Lindbäck | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Pedersen Dragland, Sven Lindbäck
DIMENSJON
11,63 MB
FILNAVN
Teori- og veiledning.pdf
ISBN
6141397915680

BESKRIVELSE

Teori- og veiledningsheftet består av to deler. En teoridel og en veiledningsdel. Teoriedelen gir en innføring i det teoretiske grunnlaget for metodene som benyttes i Stenbråtenmodellen. I praksisdelen blir mål, innhold, fremgangsmåter og arbeidsmåter beskrevet. Oppgavene presenteres i den rekkefølgen som de skal gjennomføres. De ulike beskrivelsene vil følge læringsmålene i Lesetrappa, og hver del gir en fullstendig beskrivelse av innholdet i hvert mål.

Mentor - Mentoring i teori og praksis. 5 presentasjoner av "Nettbrett i praksisveiledning" ved seminarer og konferanser 2014.

Et virkemiddel for å stimulere endring er ved å bruke såkalte sirkulære spørsmål som er utviklet av Milanogruppen (Carson & Birkeland 2009: 102-103).Spørsmålene er delt inn i fire hovedgrupper og blir her beskrevet gjennom analyse av veisøkerens praksisfortelling. Årsregnskapet i teori og praksis 2019 er først og fremst en praktisk veiledning i utarbeidelse av årsregnskap for regnskapspliktige virksomheter. Den tar opp de fleste faglige problemstillinger som normalt oppstår i arbeidet med årsregnskapet, og viser en rekke løsningsforslag. Kjøp 'Teori- og veiledning' av Bente Pedersen Dragland fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER