Sinte hvite menn

Sinte hvite menn - Audhild Skoglund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audhild Skoglund
DIMENSJON
7,58 MB
FILNAVN
Sinte hvite menn.pdf
ISBN
2806870875424

BESKRIVELSE

Hva får ensomme ulver til å begå terrorhandlinger? Og hva skiller dem fra terrorister som opererer i grupper? I Sinte hvite menn blir historien, ideologien og psykologien til kjente og mindre kjente soloterrorister som Timothy McVeigh, Lasermannen John Ausonius, Peter Mangs, Ted Kaczynski, og Anders Behring Breivik gått etter i sømmene, på jakt etter det som skiller en voldelig terrorist fra en alminnelig ekstremist.«Jeg ønsker å forstå veien fra barndom og oppvekst, frem til terroristen står der med detonatoren til bomben eller med maskingeværet klart til å fyre av. Hvordan spiller personlige opplevelser, ideologi og personlighet sammen, slik at en McVeigh, en Breivik eller en Kaczynski bestemmer seg for å starte sin private krig mot samfunnet? Går det an å forstå logikken deres?» spør Skoglund i denne boka.

Det er et felles ansvar å hindre det. 2 min Publisert: 18.11.16 — 21.46 Oppdatert: 3 år siden «SSB tror at ... Sinte hvite menn? 1 min Publisert: 27.11.16 — 20.30 Oppdatert: 3 år siden.

Broren hennes heter Mark og er kjent som han som fant opp Facebook. Det gjorde ham til en av verdens rikeste personer.

RELATERTE BØKER